Suikerontharing

Suikerontharing

afbeelding van suiker

Ongeacht het feit dat suikers ons dik maken en onze tanden bederft, is het eveneens een verrukkelijk natuurlijk materiaal en een excellent schoonheidsproduct. Het voldoet aan de hoogste professionele behoeften om op verschillende manieren een effectieve en aangename behandeling aan te bieden in het instituut.

PANDHY'S suikerpasta is een suiker/water brouwsel, gebaseerd op recepten uit het Midden Oosten. De preparatie is 100% natuurlijk, bevat enkel water en suiker, geen chemische producten, kleurstoffen of parfums en géén citroensap of welk ander zuur dan ook. Het is Hypo-allergeen en veroorzaakt geen huidirritatie! Het is zo natuurlijk dat zelfs zoetekauwen het kunnen opeten.

In dit instituut bieden wij u de unieke PANDHY'S suikerontharingsmethode aan, welke de meest natuurlijke, effectieve en zachtste ontharingsmethode ooit is! Laat ons even opnoemen wat uw behandeling inhoudt.

PANDHY'S suikerpasta is een up-to-date versie van "het goud van Cleopatra", het suikerbrouwsel wordt dus al eeuwen gebruikt. Het product en de methode van toepassing zijn geraffineerd om hen geschikt te maken voor het instituut en te leiden tot superieure resultaten.

PANDHY'S suikerpasta kleeft niet aan de levende huid, verwijdert enkel de dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd. Het is eveneens veilig om een behandeling uit te voeren op droog, jeukend eczeem en droge psoriasis.

De suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de richting van de haargroei. De pasta is op lichaamstemperatuur, veilig voor elk lichaamsgebied en eveneens veilig voor kleine spatadertjes en varicose aders. Kans op verbranding is uitgesloten.

PANDHY'S suikerpasta verwijdert haren in de natuurlijke haargroeirichting. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnen dringt in de haarschacht om zo korte en stugge haren te omvatten en te verwijderen. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat in de follikel, geen roodheid of irritatie.


Belangrijk !


Haargroei is genetisch bepaald en doorloopt diverse cycli. Men kan onmogelijk in één behandeling elk haar behandelen. Begrijp dus dat wanneer je kiest voor suikerontharing verschillende behandelingen nodig zijn om te leiden tot degradatie van de follikel. Dit is voor ieder persoon anders. Heel belangrijk is dat er tussen de suikerbehandelingen geen andere vorm van ontharen gebeurd.

Door een ophoping van dode huidcellen die zich over de mond van de follikel vormen, zijn de nieuwe haren niet sterk genoeg om hen een weg te banen naar het huidoppervlak. Jeuk en bultjes verschijnen. Klanten met een droge huid hebben nog meer kans op ingroeiende haren. Dit is een tijdelijk fenomeen en zal door regelmatig te schrubben en te hydrateren snel van de baan zijn.

Vermijdt na de ontharing zon en zonnebank, warme baden, zwembaden of sauna. Vermijdt inspanningen en strakke kledij. Omdat we een diepere ontharing uitvoeren met suiker is het aan te bevelen om de nabehandelingsproducten regelmatig aan te brengen de eerstvolgende dagen.

Vraag hiervoor meer uitleg.