Wij zijn open!

Spring gerust eens binnen

Een Korte Intro

Schoonheid komt van binnenuit..

Met deze filosofie kwam ik in aanraking toen ik, enkele jaren geleden, de producten van RainPharma ontdekte. Ik begon met een klein gamma om te testen maar algauw breidde ik mijn winkel uit met dit fantastische merk! 'Gebeten om te weten' volgde ik alle cursussen, alsook een 2-jarige opleiding tot 'Epigenetisch huidtherapeut' in samenwerking met het BIOK (Biologisch Instituut voor Orthomoleculaire Kennis).

Naast al mijn voorgaande ervaring werd het mij steeds duidelijker dat een mooie huid en een gezond & energiek lichaam hand in hand gaan met een gezond voedingspatroon.

Instituut Aline onderging een metamorfose en werd omgetoverd tot een Health & Beauty Bar waar je terecht kunt voor die zalig ontspannende gelaatsverzorging, afslankingsbehandelingen en suikerontharing, maar ook voor begeleiding in dieet- en voedingsadvies. Om het concept compleet te maken kies ik voor 100% natuurlijke producten die garant staan voor kwaliteit.

Beschikbare Behandelingen

shake

Dieet

Slechts een paar kilootjes verliezen of een strikt dieet volgen?

Met RainPharma is er voor iedereen een plan op maat!

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en we kiezen samen wat het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding.

Het RainPharma dieet is uniek in zijn soort en staat garant voor een optimaal en blijvend resultaat.

body

Afslanking

Huidversteviging, vetverbranding, vochtophoping of een sinaasappelhuid? Met onze afslanktoestellen & bodybandages pakken we doelgericht elk probleem aan! Combineer met het Smart Nutrition program of het RainPharma dieet voor een optimaal resultaat! Persoonlijke begeleiding en voedingsadvies.

bowl

Suikerontharing

Ongeacht het feit dat suikers ons dik maken en onze tanden bederft, is het eveneens een verrukkelijk natuurlijk materiaal en een excellent schoonheidsproduct.

Onze suiker van Pandhy's voldoet aan de hoogste professionele behoeften om een effectieve en aangename ontharingsbehandeling aan te bieden in het instituut.

face

Verzorging

Door de holistische aanpak van de natuurlijke producten waar ik mee werk geven we de huid wat ze nodig heeft, van binnen alsook van buiten.

Met veel zorg koos ik voor volledig natuurlijke & plantaardige verzorgingsproducten. U kunt kiezen tussen RainPharma-, Pandhy's- of Likami-treatments. Elk merk heeft een unieke behandelingsmethode. Op deze manier is er voor elk wat wils. Neem een kijkje in onze prijslijst en maak je keuze. Advies nodig? Maak een afspraak en we kijken samen wat voor uw huid het beste is.

De producten zijn natuurlijk en doeltreffend met respect voor de complexe natuur van je huid.

U kunt bij ons terecht voor

Heeft uw huid nood aan verzorging? Wilt u starten met het RainPharma-dieet?

Een kuurtje Body Sculpor boeken of een andere afslankbehandeling?

Maak snel een afspraak en geniet van een moment voor uzelf ..

0473 91 09 00

Tot binnenkort!

Aline